Nitzan Hoffman | myfavoritesong.nl

Nitzan Hoffmann

By in Geen categorie on 26 februari 2017

Supergitariste Nitzan Hoffmann brak in 2009 door met de Belgisch/Nederlandse rockformatie Drive Like Maria. In dat jaar debuteerden zij op Lowlands, Pukkelpop en deden zij de support van ZZ Top, Motörhead en AC/DC. De in Israel geboren muzikante groeide op in Soest en kocht op haar zestiende haar eerste elektrische gitaar. Tijdens haar VWO opleiding liep zij in haar vrije tijd als assistent mee in de Wisseloord Studios in Hilversum. Hier deed zij veel ervaring op waar Drive Like Maria ook profijt van heeft.

Eind januari 2017 verscheen het laatste album ‘Creator Preserver Destroyer’ van Drive Like Maria en was de band wederom in De Wereld Draait Door te zien. Ter promotie van deze plaat gaf de band een akoestisch instore optreden in een Delftse Platenzaak. Na afloop van het optreden vertelde Nitzan wat haar favoriete nummer is. Een mooie, opmerkelijke keuze uit een iets ander genre dan men van Drive Like Maria gewend is.

Luister hieronder naar het interview:

youtubelogo

Comments are closed.