bartnederhand

Bart Nederhand

By in Geen categorie on 22 oktober 2016

Sinds de oprichting (1996) van Peter Pan Speedrock is drummer Bart Nederhand de motor achter deze snelle Powerrockformatie uit Eindhoven Rock City. De band die na 20 jaar in binnen- en buitenland de podia onveilig gemaakt te hebben, in 2016 een afscheidstournee doet.

Een van de hoogtepunten in deze roemruchte periode vond plaats op 28 oktober 2002 toen Peter Pan Speedrock in de HMH in Amsterdam het voorprogramma van een van hun grote invloeden Motörhead verzorgden. Bart Nederhand, die ook als bokser zijn mannetje staat, werd in 2008 voor de tweede maal verkozen tot Beste drummer van Nederland.

Na een van de laatste optredens van de laatste tour koos Bart een geweldig, keihard, energiek nummer van één van zijn favoriete bands.

Luister hieronder naar het interview:

youtubelogo

Comments are closed.