dikke dennis | myfavoritesong.nl

Dikke Dennis

By in Geen categorie on 21 oktober 2016

De sympathieke ras-Amsterdammer Dikke Dennis Overweg bracht in 2001 de cd-single Dikke Dennis & Friends uit. Hierop doet hij samen met Peter Pan Speedrock het Motörhead-nummer ‘Ace Of Spades’ in het Nederlands als ‘De Schoppen-Aas’ en met The Spades ‘Ich Bin Wie Du’ (van Marianne Rosenberg). Bij bijna elk Peter Pan Speedrock-optreden is hij aanwezig om een aantal nummers mee te zingen.

Ook is de voormalig tatoeëerder regelmatig in films, tv-series, videoclips en reclamespots te zien en nam hij deel aan het SBS-programma Sterren Springen. In 2008 verscheen het boek ‘Ik heb nergens spijt van – Het leven van Dikke Dennis’.

Na een optreden van Peter Pan Speedrock maakte muziekliefhebber Dikke Dennis de moeilijke keuze voor een favoriet nummer.

Luister hieronder naar het interview:

 

youtubelogo

Comments are closed.