dikke dennis | myfavoritesong.nl

Dikke Dennis

By in Geen categorie on 21 oktober 2016

De sympathieke ras-Amsterdammer Dikke Dennis Overweg bracht in 2001 de cd-single Dikke Dennis & Friends uit. Hierop doet hij samen met Peter Pan Speedrock het Motörhead-nummer ‘Ace Of Spades’ in het Nederlands als ‘De Schoppen-Aas’ en met The Spades ‘Ich Bin Wie Du’ (van Marianne Rosenberg). Bij bijna elk Peter Pan Speedrock-optreden is hij aanwezig om een aantal nummers mee te zingen.

Ook is de voormalig tatoeëerder regelmatig in films, tv-series, videoclips en reclamespots te zien en nam hij deel aan het SBS-programma Sterren Springen. In 2008 verscheen het boek ‘Ik heb nergens spijt van – Het leven van Dikke Dennis’.

Na een optreden van Peter Pan Speedrock maakte muziekliefhebber Dikke Dennis de moeilijke keuze voor een favoriet nummer.

Luister hieronder naar het interview:

 

youtubelogo

3 thoughts on “Dikke Dennis

 1. Kees van den Bos
  1

  Het plaatje wat genoemd wordt ben ik nog gaan kopen (met nog 2 of 3 andere uit hun oeuvre: inhaalslagje) in de Breestraat in Leiden. Volgens mij ben ik erheen gefietst en het was best een dingetje om met een tas elpees te fietsen. Als het niet te heet was deed ik die tas onder mijn jas, en kon ik daardoor gewoon voorovergebogen op mijn fiets, met twee handen aan het stuur, met een redelijke snelheid richting draaitafel.

 2. Hans Boomsma
  2

  ER is er maar een die dit zo kan. Het is mijn broer. Wat een prachtig antwoord. Alsof hij binnen 42 seconden een gedicht opzegd vol tips en muziek. Dennis RULES. Klasse!!!

 3. Henk Wenteler
  3

  Hahaha wat een verrassend nummer maar helemaal mee eens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *