phil tilli moke | myfavoritesong.nl

Phil Tilli

By in Geen categorie on 13 september 2016

Gitarist Phil Tilli is vooral bekend van de band Moke, waarmee hij in 2007 het album ‘Shorland’ uitbracht. Paul Weller (The Jam, The Style Council) was nogal onder de indruk van de band en vroeg de band of zij in Engeland zijn voorprogramma wilde verzorgen. Begin 2014 verliet Phil Tilli Moke. Voor zijn Moke-tijd speelde Phil in de rockband Railroad Steel, Rex (met Richard Janssen) en Tröckener Kecks. Ook had Phil een eigen platenzaak, Phantasio in de Jordaan.

Tegenwoordig is Phil Tilli Creative manager, begeleidt o.a. Max Meser. Laatstgenoemde speelde in juli op het Delftse Westerpop festival. Daar stelde ik Phil de vraag, waarop hij een opmerkelijk antwoord gaf.

Luister hieronder naar het interview:

Comments are closed.